Kuinka avata pankkitili Panamassa ulkomaalaisille (2023)

Panama on maa, jolla on suuri taloudellinen ja poliittinen vakaus, minkä vuoksi monet ulkomaalaiset haluavat sijoittaa sinne tai asua siellä, ja ensimmäinen asia on avata pankkitili.

 • Tilit Panamassa kaikille.
 • Miksi sinulla on tili Panamassa?
 • Pankkitilin avaamisen vaatimukset Panamassa.
 • Kuinka kauan pankkitilin avaaminen Panamassa kestää?
 • Mitkä pankit ovat parhaita säästötilin avaamiseen Panamassa?
 • Onko pankkitilin omistaminen Panamassa laitonta?
 • Miten hoidan rahojani ulkomailta?
 • Raportoiko Panama tietoja kolmansille maille?

Tilit Panamassa kaikille.

Cómo abrir una cuenta bancaria en Panamá para extranjeros (1)

Uskotaan, että ulkomaalaisten pankkitilit ovat vain rikkaimpien saatavilla, mutta näin ei ole; Käytännössä jokainen ulkomaalainen, jolla on vaatimattomat tulot, voi avata säästötilin Panamassa.

Vaikka monet pankit ovat rajoittaneet pankkitilien avaamisen ulkomaalaisille ja käsittelevät vain ulkomaalaisia, jotka ovat valmiita sijoittamaan suuria summia, on muita pankkeja, jotka tarjoavat säästötilejä, joiden avaussumma on vähintään 3 000 tai 5 000 dollaria, jolloin monet ihmiset pääsevät pankkitilille Panama.

Panama on kansainvälinen finanssikeskus, joka on suunnattu kansainvälisille asiakkaille, joten maa ja pankkijärjestelmä ovat pyrkineet helpottamaan pankkitilien avaamista ulkomaalaisille, vaikka he olisivatkin ulkomailla.

Miksi sinulla on tili Panamassa?

On monia syitä, miksi on hyvä olla pankkitili Panamassa tai missä tahansa muussa maassa, mutta tärkeintä on turvallisuus ja vapaus.

Omassa maassasi hallitus tai kolmas osapuoli haluaa milloin tahansa ottaa rahasi, ja he voivat tehdä tämän oikeudenkäynneillä ja myöhemmin takavarikoimalla ja takavarikoimalla omaisuutta ja pankkitilit, joten jos sinulla on osa rahoistasi ulkomailla, nämä rahat on niiden ulottumattomissa maassasi, jotka haluavat hallita omaisuuttasi.

Toinen tärkeä etu, jonka Panaman pankkitili tarjoaa, on se, että rahanhallinnassa ei ole niin paljon rajoituksia.

Jos esimerkiksi Kolumbiassa sijoitat Forexiin tai käyt kauppaa osakkeilla, futuureilla ja muilla sijoituksilla Internetin kautta, huomaat, että on lähes mahdotonta tuoda kyseisiä rahaa Kolumbiaan kansainvälisellä pankkisiirrolla asetettujen rajoitusten vuoksi. Täysin laillisista toimista huolimatta sisäiset varainhoitosäännökset eivät hyväksy niitä.

Panamassa on paljon helpompaa siirtää rahaa, tehdä siirtoja jne. Panamassa asioiminen on paljon helpompaa, koska se on maa, joka elää ulkomaalaisten yrityksistä ja sijoituksista, joten ne helpottavat talousprosesseja.

Pankkitilin avaamisen vaatimukset Panamassa.

Yleensä lähes kaikki pankit vaativat seuraavia vaatimuksia säästötilin avaamiseksi Panamassa:

 1. Passi
 2. Toinen asiakirja (kansalaisuuskortti)
 3. Kaksi pankkiviitettä alkuperämaasta, vähintään 6 kuukauden ikä
 4. tiliotteet
 5. Tuloveroilmoitus
 6. Liike- ja henkilökohtaisia ​​referenssejä
 7. Minimi avausmäärä, joka vaihtelee 3 000 - 10 000 Usd.

Joissakin tapauksissa vaaditaan apostillattuja asiakirjoja.

Melkein kaikki pankit vaativat tilin avaavan henkilön fyysistä läsnäoloa, joten sitä ei voi tehdä verkossa, mikä edellyttää matkustamista Panamaan, mutta on pankkeja, jotka tarjoavat tilin avaamisen edustuksestaan ​​​​ulkopuolella, kuten selitettiin. myöhemmin.

Kuinka kauan pankkitilin avaaminen Panamassa kestää?

Pankkitilin avaamiseen tarvittava aika riippuu pankista ja voi kestää yhdestä päivästä 30 päivään.

Aika riippuu myös siitä, että asiakas toimittaa kaikki tarvittavat asiakirjat.

Mitkä pankit ovat parhaita säästötilin avaamiseen Panamassa?

Se riippuu asiakkaasta ja investoinnin tyypistä, koska on pankkeja, jotka on suunnattu yksinomaan korkean profiilin asiakkaille, ja toisia, jotka ovat kiinnostuneita pienistä asiakkaista.

Tilin avaamisen helppouden kannalta paras pankki voi olla sellainen, jolla on toimistot tilinhaltijan kotimaassa, koska vaatimuksia ja paperityötä tehdään joustavammiksi.

Esimerkiksi kolumbialaisten tapauksessa paras tapa avata pankkitili Panamassa on pankissa, joka toimii myös Kolumbiassa, kuten Banco de Bogotá, Devivienda, Bancolombia jne.

Asiakkaana Kolumbiassa on helpompi avata tili samassa pankissa Panamassa, koska vaikka ne ovat itsenäisiä pankkeja, ne priorisoivat sisäisten käytäntöjensa vuoksi kansallisia asiakkaita ulkomaisessa pankissa.

Kolumbiassa on jopa pankkeja, jotka avaavat pankkitilin Panaman sivukonttoriinsa Kolumbiassa sijaitsevasta toimistosta, joten siinä tapauksessa sinun ei tarvitse matkustaa Panamaan.

Sama koskee muita maita, joissa on pankkeja, joilla on sivukonttorit Panamassa ja jotka helpottavat tilien avaamista Panaman konttoreissaan.

Joten suositus on avata tili samaan pankkiin, joka sinulla on maassasi, ja Panamassa on pankkeja, jotka toimivat lähes kaikissa latinalaisissa maissa, joten löydät aina maassasi ja Panamasta toimivan pankin.

Onko pankkitilin omistaminen Panamassa laitonta?

Vastaus on aEIraikuva.

Vaikka Panama on maa, joka on leimattu veroparatiisiksi, ei ole laitonta avata pankkitiliä kyseisessä maassa.

Laittomuus ei ole tilillä, vaan siinä, mitä sillä tehdään, tai sille talletettujen rahojen alkuperässä.

On luonnollista, että jos käytät tiliä rahanpesuun, verojen kiertämiseen tai laittoman toiminnan rahoittamiseen, teet epäilemättä rikoksen, mutta se ei johdu siitä, että sinulla on tili Panamassa, vaan laittomien toimien vuoksi. sinä suoritat.

Eräs erittäin tärkeä asia, joka sinun tulee pitää mielessä,Kolumbian tapauksessa on velvollisuus ilmoittaa Dianille tilisi olemassaolo Panamassa, joka tehdään vuosittain ulkomailla tehtävällä omaisuusilmoituksella.

Jos sinulla on tili Panamassa ja siellä olevat rahat on ilmoitettu Dianille, voit nukkua rauhassa, koska toimit oikein.

Miten hoidan rahojani ulkomailta?

Rahan hallinta tilillä ulkomailla on hyvin yksinkertaista, aivan kuten pankkitilillä omassa maassasi, tai jopa helpompaa.

Pankit antavat tilinhaltijalle yleensä pankkikortin, jolla voi nostaa rahaa pankkiautomaateista lähes kaikkialla maailmassa.

On myös pankkeja, jotka sallivat kansainväliset siirrot verkkoalustaltaan, joten voit siirtää rahasi maasta toiseen vain muutamalla napsautuksella.

Muista, että Kolumbian tapauksessa kaikki pankkiautomaatit eivät salli ulkomaisten pankkien myöntämien korttien käyttöä, joten käteisen nostaminen ilman sitä on hieman vaikeaa, koska on turvauduttava "globalisoituneiden" pankkien, kuten Daviviendan, Banco de, pankkiautomaateihin. Bogotá, Citibank, mm.

Raportoiko Panama tietoja kolmansille maille?

Kyllä. Panama on allekirjoittanut taloudellisia tiedonvaihtosopimuksia useiden maiden (mukaan lukien Kolumbian) kanssa, joten on mahdollista, että Panaman pankkisi jakaa tietoja hallituksellesi, minkä vuoksi on suositeltavaa ilmoittaa ne valtiolle tulevien ongelmien välttämiseksi.

Tavoitteena pankkitili ulkomaillaSe ei saa olla verojen kiertämistä tai laittoman rahan piilottamista, mutta suojellaksemme rahojamme ja tehdäksemme liiketoimintaa tai sijoituksia helpommin.

Pankkitilin avaaminen Panamassa ei ole yksinomainen mahdollisuus korruptoituneille poliitikoille ja suurliikemiehille, se on asia, jonka jokainen tavallinen kansalainen voi tehdä.

Liittyvät aiheet:

 • Kuinka kauan kansainvälinen pankkisiirto kestää?
 • Pankin välitysmarginaali
 • Vaihtotaseen alijäämä
 • Miten liittovaltion reservi (FED) toimii?
 • Kauppatase

Dupont-indeksijärjestelmä

Toimet ja velvollisuudet

Suositeltava.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated: 30/12/2023

Views: 5940

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.