Kuinka avata tili Panamassa Kolumbiasta (2023)

Kolumbialaiset yrittävät avata tilin Panamassa eri syistä. Niitä ovat säästöjesi säilyttäminen ja sijoittaminen Yhdysvaltain dollareissa, Panaman pankkijärjestelmän vakaus sekä tarjotut sijoitus- ja omaisuudensuojavaihtoehdot.

Siksi tässä artikkelissaKatsotaan, onko mahdollista avata tili Panamaan Kolumbiasta,Mitä vaatimuksia on täytettävä ja siitä aiheutuu kustannuksia. Esittelemme myös sinulleWise-tilijonka avulla voit hallita paikallisia tietoja dollareissa ja hallita kansainvälisiä tapahtumia tavalla100% verkossa Kolumbiasta.

Löydä Wise 🌎

Vertasimme nopeasti vaihtoehtoja avata dollaritili Panaman tytäryhtiön kanssa ja Wise, joka on kansainvälisempi vaihtoehto.

BancolumbiaBogotan pankkiBanco GeneralViisas
Paikalliset tiedotUSDUSDUSDUSD, EUR ja 6 muuta
Saatavilla olevat valuutatUSDUSDUSD ja 18 muutaUSD ja 40 muuta
Talletus vaaditaanAlkaen 4000 USD100 USDAlkaen 50 USD20 USD
ValuuttamuunnosmaksuEi ilmoitettu20 USDJopa 3 % tapahtuman summastaVaihtelee 0,7 - 3 %
Käytetty vaihtokurssiMuokattu lisähinnallaMuokattu lisähinnallaMuokattu lisähinnallaNykyinen markkina

Onko mahdollista avata tili Panamassa Kolumbiasta?

Voit avata tilin Panamassa kahdella tavalla. Ensimmäinen on pyytää dollaritilin avaamista kolumbialaiseen pankkiin, jolla on tytäryhtiö Panamassa, ilman että sinun täytyy matkustaa kyseiseen maahan avataksesi sen. Näihin pankkeihin kuuluvat:Bancolombia, Davivienda tai Banco de Bogotá.

Toinen on turvautua Panaman pankkeihin, kutenBanco General, Banistmo, National Bank of Panama tai Multibank, jotka tarjoavat tilejä ulkomaalaisille. Tämä prosessi voi olla vaikeampi, jos otat huomioon, että on olemassa erityisvaatimuksia, joita jotkut ihmiset eivät voi täyttää (esim. pankin viitekirjeet tai taloudellisten tai työsuhteiden tukeminen Panamaan).

Kuinka avata dollaritili Panamassa kolumbialaisessa pankissa?

Yleisesti ottaen helpoin tapa avata tilejä Panamassa kolumbialaisissa pankeissa on tehdä pyyntö niiden vastaavien keinojen kautta.

 • Bancolumbia antaa sinun aloittaa tämän prosessin verkossa Kolumbiasta sen kauttalinkit -sivutytäryhtiönsä Panamassa.

 • Banco de Bogotán kanssa on välttämätöntä kommunikoida linjalla, joka on luotu erityisesti Panaman tytäryhtiölle (maksuton linja Kolumbiasta: 01 8000 116061) tai Relationship Manager⁵, jos olet jo tämän pankin asiakas Kolumbiassa.

Jos haluat avata tilin dollareissa,ViisasSe on helpompi ja kätevämpi vaihtoehto. Vaikeita toimenpiteitä ei tarvitse suorittaa. Muutamalla tietokoneen tai matkapuhelimen napsautuksella saat omat paikalliset tietosi dollareissa ja 7 muussa valuutassa.

Kuinka avata dollaritili Kolumbian Wiselle?

Avataksesi Wise-monivaluuttatilisi ja aktivoidaksesi saldosi USD:ssä sinun tarvitsee vain suorittaa yksinkertainen toimenpide tietokoneellasi tai matkapuhelimellasi:

 1. MennäViisas sivustotai lataaWise-sovellus.
 2. Luo tili käyttämällä sähköpostia, Googlea, Facebookia tai Apple ID:tä.
 3. Valitse tilin tyyppi ja asuinmaasi.
 4. Syötä vahvistuskoodi, jonka saat matkapuhelimeesi.
 5. Anna uusi salasanasi ja henkilötietosi.
 6. Napsauta 'Avaa saldo' ja valitse valuutta USD.
 7. Vahvista henkilöllisyytesi (he kysyvät sinulta kuvan henkilöllisyystodistuksestasi, kuten henkilöllisyystodistuksestasi ja selfie-kuvan).
 8. Syötä avaamiseen vaadittava talletus (20 USD tai vastaava summa muussa valuutassa). Voit käyttää nämä rahat myöhemmin.

Kun Wise on vahvistanut tilisi (mikä voi kestää minuutista enintään viiteen arkipäivään), voit käyttää tiliäsi dollareina lähettääkseen sinulle USD ikään kuin olisit Yhdysvalloissa, mikä säästää rahaa ja aikaa.

Vaatimukset tilin avaamiseksi Panamassa perinteisessä pankissa

Yleensä, jos haluat avata pankkitilin Panamassa perinteisessä pankissa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Henkilöllisyystodistus:Passi, maahanmuuttokortti tai henkilökortti.

 • Jos sinulla ei ole maahanmuuttokorttia, pankit voivat pyytää sinua todistamaan suhteesi Panamaan tuella (kuten sopimuksella).

 • Talousasiakirjat:Panaman pankit tarkistavat taloudellisen taustasi asiakirjoilla, kuten viitekirjeillä. Näiden kirjeiden suositellaan olevan tuoreita.

 • On pankkeja, jotka voivat pyytäätiliotteita, tuloveroilmoituksia tai tuloveroilmoituksia.Tällä tavalla he takaavat, että sinulla on tarpeeksi rahaa pankkitilin ylläpitämiseen.

Jos haluat avata pankkitilinViisas,Sinun on täytettävä vain kaksi vaatimusta:olla yli 18-vuotias ja sinulla on oltava asianmukainen henkilötodistus (kansalaisuuskortti, maahanmuuttokortti tai passi).

Cómo abrir cuenta en Panamá desde Colombia (2)

Yleisimmät välityspalkkiot tilille Panamassa

Alla vertaamme Panaman pankkitilien palkkioita, jotka voidaan avata Bancolumbiassa, Banco de Bogotássa (kolumbialaiset pankit, joilla on Panaman tytäryhtiö), Banco Generalissa (panamalainen pankki) ja Wise-tilillä (kansainvälinen tili).

BancolumbiaBogotan pankkiBanco GeneralViisas
Ylläpitokulut25 USDSiitä ei ole kuluja0 o 5,35 USD*Siitä ei ole kuluja
Lähetä kansainvälinen siirtoEi ilmoitettu20-25 USD1 % + 3 % muunnos0,4 al 3 %***
Vastaanota kansainvälinen siirto 29 USDEi ilmoitettu37,45 USD0 USD tai 4,14 USD, jos langallinen
Keskimääräinen saldo vaaditaan4000 USD20 USD25 USDEi vaadi

*Kun keskimääräinen kuukausisaldo on alle 200 USD, veloitetaan 5,35 USD:n lisämaksu.**Rahan lähettämisessä Wisen kautta on vaihtuva korko, joka riippuu käytetyistä valuutoista ja valitsemastasi maksutavasta.

On myös tärkeää ottaa huomioon liittyvät kustannuksetSWIFT-menetelmää, jota perinteiset pankit käyttävät ja joka yleensä aiheuttaa lisäkustannuksia jokaiseen operaatioon puuttuvien välittäjäpankkien vuoksi.

Toisaalta,Viisashoitaa operaatiot dollareissa ja paikallissiirtojen tarjoamissa valuutoissa välttäen SWIFT-menetelmän epäselviä provisioita.

Viisas: Oma tilisi hallita dollareita ja muita valuuttoja 100 % verkossa

Wise usean valuutan tiliSe on ihanteellinen kolumbialaisille, jotka työskentelevät ulkomaisten yritysten kanssa, matkustavat jatkuvasti tai tarvitsevat vain dollaritilin poistumatta maasta.

Viisas antaa sinun saadapaikalliset tiedot dollareinaja 7 muuta kolikkoa, joiden avulla voit vastaanottaa rahaa kuin paikallinen. Joten jos joku asuu Yhdysvalloissa ja haluaa lähettää sinulle rahaa, sinun tarvitsee vain jakaa USD-saldotietosi ja saat rahasi samalla tavalla kuin Yhdysvaltain kansalaiset.

Sitä paitsi,Viisasvoit pitää rahaa enemmän kuin40 valuuttaa samanaikaisesti. Tämä on erityisen tärkeä ominaisuus ihmisille, jotka tekevät liiketoimia valuutoissa, joita perinteiset pankit eivät yleensä käsittele.

Jos haluat muuntaa tai lähettää rahaa toisessa valuutassa, Wise käyttää ainamarkkinoiden keskikurssi(sama jonka löydät Googlesta) ja maksat pienen ja läpinäkyvän palkkion, joka vaihtelee 0,7–3 % ja joka näkyy aina ennen tapahtumaa.

Avaa dollaritilisi nyt 🇺🇸

Muistiinpanot ja lähteet:

 1. Bank of Bogota -Kansainväliset hinnat
 2. Banco General –Säästötili
 3. Bancolumbia -Linkkejä ulkomailta
 4. Bank of Bogota -Lisäpalvelut
 5. Bank of Bogota -Suhdepäälliköt

Tämä julkaisu on tarkoitettu vain yleiseen tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus kattaa kaikkia käsiteltyjen aiheiden näkökohtia. Sitä ei ole tarkoitettu neuvoiksi, joihin sinun pitäisi luottaa. Sinun tulee hankkia ammatti- tai asiantuntijaneuvoja ennen kuin ryhdyt mihinkään tämän julkaisun sisällön perusteella toimiin tai pidättäydyt niistä. Tämän julkaisun tiedot eivät ole oikeudellisia, verotuksellisia tai ammatillisia neuvoja Wise Payments Limitediltä tai sen tytäryhtiöiltä. Aiemmat tulokset eivät takaa samanlaista tulosta. Emme anna nimenomaisia ​​tai epäsuoria takuita tai takuita siitä, että julkaisun sisältö on tarkka, täydellinen tai ajan tasalla.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated: 22/12/2023

Views: 5942

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.