Päivämäärät Naturgy Enteality Services - Vidabyytes (2023)

Naturgy ServigasSe toimii kaikkialla Espanjassa tarjoamalla toimintoja paikoissa, jotka on määritetty korjausvirheisiin katossa, laitteissa, jotka auttavat lämpötilan nostamiseksi ja myös lämmityslaitteiden kokoonpanossa.Tässä artikkelissa esitetään kaikki erityispiirteet, kuten korot, paikat, joissa ne toimivat.

Datos Sobre Servigas de Naturgy en España - VidaBytes (1)

Indeksi

 • 1 luokka ja Naturgy Servigas -hinnat
 • 2 Naturgy's Classificióción
 • 3 Millaisia ​​palveluita asiakkaan tulisi valita?
 • 4 Kuinka ServiGas -jäsenyyttä tehdään?
 • 5 Servigas -puhelinnumeroa
 • 6 Kuinka asiakas voi peruuttaa tilauksen?
 • 7 Mikä on Servigasin pysyvyys?
 • 8 Servigas -palveluiden arvostus
 • 9 Naturgy ja uusiutuva kaasu kaatopaikoille

Naturgy Servigas -luokat ja hinnat

Tätä päivämäärää varten,Naturgy ServigasSillä on neljä luokkaa, joiden hinnat:

 • Servigas Xpress.
 • Suorita servigas (valinnainen lämmitys).
 • Comfort Servigas.Tässä tilassa on vaihtoehto, nimeltään Complet Servigas.

Täydellinen servigas.Se sisältää automaattisen termostaatin (langallisilla tai kaapelitoiminnoilla), joka parantaa laitteiden suorituskykyä talon ilmakehän lämmittämiseksi.

Kaikilla tällaisilla palveluilla, lukuun ottamatta XPressiä, on ennaltaehkäisevä analyysi kerran vuodessa yksittäisissä kaasulaitoksissa, joissa he tutkivat lämmittimen hydraulijärjestelmää tai patdronia ja muita laitteita, jotka toimivat tämän tyyppisen energian kanssa.

Naturgy Service -luokitus

Alla on yhteenveto, joka vertailee erilaisia ​​palveluitaNaturgy Servigas, ilmoittamalla kunkin ominaisuuksille.Nopeus, jonka väheneminen (10%) on ensimmäisen 12 kuukauden aikana.

 • XPress.Se antaa vikapalvelun kattiloissa tai lämmittimissä.Kuukausimaksu on 7,20 euroa;Sillä on välitön korjaus, sillä ei ole tarkistusta joka vuosi, ja palvelu taataan kuuden kuukauden ajan, teknistä apua koko vuoden ja milloin tahansa;Siinä ei ole tarkistusta viiden vuoden välein, kahdentoista kuukauden kesto.
 • Valmis (lämmitys).Kattiloiden tai lämmittimien korjaukset ja hoito;Kaasukeittiöt ja lämpövarusteet.Kuukausi on 10,39 euroa;Sillä on välitön korjaus, tarkistetaan vuosittain, ja palvelu on taattu kuuden kuukauden ajan, teknistä apua koko vuoden ja milloin tahansa;Tarkastele joka viides vuosi, 12 kuukautta.
 • Valmis (ilman lämmitystä).Kattiloiden tai lämmittimien korjaukset ja hoito;kaasukeittiöt.Kuukausimaksu on 8,37 euroa;Sillä on välitön korjaus, tarkistetaan vuosittain, ja palvelu on taattu kuuden kuukauden ajan, teknistä apua koko vuoden ja milloin tahansa;Tarkastele joka viides vuosi, 12 kuukautta.
 • Mukavuus (langallinen).Täydelliset korjaukset ja hoito lämmitysjärjestelmästä, mukaan lukien liitetyt tilat, langalliset automaattiset termostaatit.Kuukausi on 14,88 euroa;Sillä on välitön korjaus, tarkistetaan vuosittain, ja palvelu on taattu kuuden kuukauden ajan, teknistä apua koko vuoden ja milloin tahansa;Tarkastele joka viides vuosi, kesto kaksikymmentä neljä kuukautta.
 • Mukavuus (synti kaapeli).Täydelliset korjaukset ja hoito mukana olevaan lämmitysjärjestelmään, liitteenä olevat tilat, automaattinen lämpötila koko käytön kanssa on kaapelijärjestelmä.Kuukausimaksu on 14,88 euroa + 99 euroa;Sillä on välitön korjaus, tarkistetaan vuosittain, ja palvelu on taattu kuuden kuukauden ajan, teknistä apua koko vuoden ja milloin tahansa;Tarkastele joka viides vuosi, kesto kaksikymmentä neljä kuukautta.

Käyttää: Mukavuusluokassa on kahden tyyppisiä kuulumisia, jotka on johdotettu ja sellainen, jolla on operaatio ilman kaapeleita, ylläpitää oikeaa ilmakehää talossa.Jos asiakas valitsee toisen luokan, hänen on maksettava ylimääräinen 99 euroa, joka on asuinpaikkaan sijoitetun laitteen lämpö.

Millaisia ​​palveluita asiakkaan tulisi valita?

Valitse käyttäjän tarpeesta riippuen sellainen, joka mukautuu, suunnattu edellisillä tiedoilla, joissa kaikkien palvelujen luokitteluNaturgy Servigas.

Datos Sobre Servigas de Naturgy en España - VidaBytes (2)

Kaikista näistä modaalisuus, jolla on suurin harrastus, on ServiGas.Joka on apu, jolla on kaikki ominaisuudet.

Siinä on apu, jota vaaditaan äkillisinä aikoina ja suuria vaurioita aiheuttava järjestely, ne työskentelevät joka päivä ja milloin tahansa.Koska armona on teknikon työn kolme ensimmäistä tuntia, lukuun ottamatta korjauksessa vaadittavien varaosien kustannuksia.

Myös Comfort Servigas (on kaikki, mikä on valmis ServiGas), vaikka siinä on lisäautomaattinen lämpötila, joka toimii parantamiseksi ja välttää ylimääräisen lämpötilan.

Tästä edusta huolimatta asiakkaat valitsevat aina täydelliset Servigas, koska tätä ylimääräistä laitetta (se on kontrasti näiden kahden tavan välillä) ei oteta huomioon ja se on suunnitelma, jota ei ole kovin pyydetty.Tyypissä, jolla ei ole kaapeliliitäntää, on maksettava ylimääräinen 99 € maksettava kodin asennuksesta.

Kuinka Servigas -jäsenyyttä tehdään?

Allekirjoita sopimus suosimistaNaturgy Servigas, se on helppo tehdä, ei ole välttämätöntä olla aiemmin yrityksen asiakas tai saada toinen toimittaja.

Internet -alustalla on vaihtoehto niille, jotka ovat kiinnostuneita liittymään kyberavaruuteen.Vain lomake on täytettävä, valitse tarvitsemasi apu ja lisää tarvittavat tiedot seuraavasti:

 • Kysely vastuussa olevasta henkilöstä, nimestä ja sukunimestä sekä henkilöllisyystodistuksesta.
 • Yksityiskohdat.
 • Tarkka osoite paikasta, jossa asennus tehdään.
 • Tietoja pankkiyhteisöstä, joka on usein.

Tämä palvelu voidaan hankkia puhelun kautta yrityksen operaattoreille tai osallistua mihin tahansa Naturgyn virastoihin.

Palkkaamisella on alun perin kaksivuotinen määräys, ja jos asiakkaalla ja yrityksellä ei ole haittaa, se uusitaan vielä vuodeksi tai silloin, kun sitä ei makseta viidentoista päivän kuluessa ennen huipentumusta.

Servigas -puhelinnumerot

Asiakkaat kommunikoidaTelepon servigas naturgy, suorittaa erilaisia ​​toimintoja, kuten:

 • Muutos joissakin sopimustiedoissa (vastuussa olevan henkilön nimi, vallan tai muun).
 • Neuvotella ja pyytää huomiota teknikolta.
 • Yrityksellä on käytettävissään useita rivejä, joista jokaisella on tiettyyn tarkoitukseen, asiakas osallistuu pätevä henkilöstö, joka ratkaisee käyttäjän tuolloin käyttäjän levottomuuden.Tämäntyyppinen viestintä on täysin ilmaista.
 • Servigas -puhelimet:
  • Vuokraus.Palveluun kuulumiseen kiinnostunut osapuoli voi kommunikoida 900 333 555: llä.
  • Erittely.Kun asiakkaalla on kiireellisyys, numero on 900 750 750.
  • Asiakaspalvelu.Pyytää viestintää henkilöstön kanssa, joka osallistuu yleisölle 900 408 080.

XPressillä on tekninen palveluNaturgy ServigasKoko vuoden ja milloin tahansa, eroa ei ole muita etuja, kuten täydellinen.

Jopa silloin, kun kuuluminen ei oleNaturgy Servigas, jos se vaatii, voit liittää kaasun tarjoamisen riippumatta siitä, mitä yritys toimittaa.

Kuinka asiakas voi peruuttaa tilauksen?

Kun käyttäjä tarvitseeLow Naturgy Servigas, sen on oltava tietoinen siitä, että allekirjoitettaessa se on sitoutunut noudattamaan määrätyn pysyvyyden ajan.

Datos Sobre Servigas de Naturgy en España - VidaBytes (3)

Jos asiakas ei täytä kyseistä aikaa, hänen on maksettava eräänlainen sakko, koska hän ei odota hänen huipentumista.Jos palvelun peruuttamispäätös tapahtuu neljäntoista päivän aikana kuulumisyrityksen alkamisesta, vältä seuraamuksen maksamista. Erilliset vaihtoehdot asiakkaalle alhaisen prosessin suorittamiseksiNaturgy Servigas

Jotta sopimuksen haltija tekee pyynnön kumota sopimuksen yrityksen kanssa voi tehdä:

 • Puhelinnumero.Asiakas voi kommunikoida puhelimitse 900 333 555 ja pyytää vetäytymistä palvelusta.
 • Sähköposti.Voit myös kommunikoida lähettämällä viestin sähköpostiinservicioatencioncliente@naturgy.com.
 • Pää, joka edellyttää kuulumisen peruuttamistaNaturgy Servigas, sinun on toimitettava seuraavat tiedot, jotta voit määrittää matalan palvelun:
 • Henkilökohtaisia ​​tietoja.Asiakkaan on ilmoitettava koko nimi ja sukunimi myös tunnistusnumeron toimittamiseksi.
 • Osoite.Haltijan on määritettävä tarkalleen missä asuinpaikka sijaitsee.
 • Huolto.Sinun on ilmoitettava, mikä on palvelu, jonka haluat peruuttaa tilauksen.
 • Sijainti ja päivämäärä.Paikka, jossa se sijaitsee, on sijoitettava, ja päivä, jolloin teet hakemuksen.
 • Yritys.Holdimen on allekirjoitettava pyynnön allekirjoitettava ja tehdä haltijan hakemus.

Käyttää: Yhtiö ehdottaa, että alhainen sovellusmenettely suoritetaan laskemalla noin kolmekymmentä päivää ennen maksukuitin maksupäivää. Tällä hän välttää palvelun toisen kuukauden maksamisen.

Yrityksen käyttäjien, jotka aikovat peruuttaa Comfort Servigas -tavan mukauttamisen, on palautettava laitteet, jotka Naturgy toimitti asennushetkellä, tämä on tehtävä yli kymmenen arkipäivää.Jos tämä aika kuluu ja materiaalia ei toimiteta, yritys rankaisee haltijaa 160 eurolla.

Mikä on pysyvyys, joka ServiGasilla on?

Kaikentyyppiset suunnitelmatNaturgy Servigas, Heillä on vähintään yksi vuosi, vain Comfort Servigas on kaksi vuotta.

Jos vuosi ei ole kulunut ja asiakas ei ole käyttänyt palvelua, sitä voidaan peruuttaa maksamatta sakkoa.Toisaalta, jos sitä jo käytettiin, asiakkaan on tarjottava kaikki jäljellä olevat kiintiöt pysyvyyden tai kahden vuoden ajankohtana, jos palvelu on mukavuuspalveluita.

Servigas -palveluiden arvostus

Seuraavaksi otettiin useita Naturgy Servigasin tarjoamia apua koskevia kommentteja.Monet kommentit eivät ole yritykselle suotuisia, mutta niitä voidaan käyttää yhdistykseen parantamaan tarjoamiaan palvelua.

 • Asiakas sanoo, että hän jätti sopimuksensa kaksi kuukautta sitten Servigasin kanssa, koska se on yritys, jolla on sopimus maakaasun kanssa ja vastaa tunnustuksesta.Vaihda nyt kattila toisen yrityksen kanssa ja tee sopimus laitteiden pitämisestä heidän kanssaan hyvässä kunnossa, koska heillä on palvelu tarkistettavaksi kerran vuodessa ja välttämään kattilan vaurioita.Sopimus Servigasin kanssa oli samanlainen.Käyttäjä sanoo ottavansa sopimuksen ylläpidon suorittamiseksi, koska jos kattilaan liittyy kiireellisyys, kommunikoimalla yrityksen kanssa, maksu ja tunnustus, jonka he suorittavat joka vuosi, ei ole kustannuksia.Motos.net

Datos Sobre Servigas de Naturgy en España - VidaBytes (4)

 • Toinen asiakas sanoo, että on tarpeen olla varovainen ServiGas -valmistumisen yhteydessä vaihdettaessa yrityksestä, koska he veloittavat kaiken, mikä on vuoden jäljellä (se on palvelu, jonka sopimus jatkuu joka vuosi).Mikä tarkoittaa tällä, jos sopimus allekirjoitetaan huhtikuussa ja asiakas päättääNaturgy Servigas.Forokochit
 • Naturgy Forces -asiakas peruuttaa koko vuoden ServiGas ja Servielectric ja sanoa, että uusiminen tehtiin automaattisesti ja että hänen on jatkettava hänen kanssaan, kunnes määräys on valmis.

  Naturgy ja uusiutuva kaasu kaatopaikoille

  Lehdistöhuoneessa, jolla onNaturgyn pääsivu, päivätty 18. tammikuuta 2021. He ilmoittivat, että jakelujärjestelmän kaatopaikkojen uusiutumisen ensimmäinen osa on matkalla.

  Cerdanyola del Vallésissä (Barcelona) sijaitseva asennus tuo järjestelmään 12 gwh/vuosi, mikä on samanlainen kuin 3200 kodissa, joilla on maakaasupalvelu, ja tämän kanssa emanaatio vältetään keskimäärin ilmakehässä 2 500 tonnia hiilidioksidia/vuodessa, mikä on sama kuin 5000 kasvin istutus.

  Yhtiö etenee energian ja taloudellisen muutoksen käynnistämisessä ja saavuttaen myös uutuuden kykenemisestä kehittymään alueella.

  Järjestelmä, joka jakautuu yhtiölle uusiutuvan kaasun jakeluun aikaisempien vuosien aikana ylläpidettyjen rahatulon vuoksi, ja tämän kanssa on ollut mahdollista saavuttaa hiilidioksidipäästöjen ehdotukset.Tietojen laajentamiseksi ehdotetaan siirtyvän muistiinpanon alussa ilmoitettuun linkkiin.

Artikkelit, jotka voivat olla kiinnostavia:

UutisiaWeex -suunnitelmatMeksikossa

Huomaa kaikki nopeudestaEndesa -kaasu

Uutisia hänestäNaturgy asiakasalue


Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 06/11/2023

Views: 5441

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.